Info: Transdesign

Al vaak hebben jullie kunnen lezen dat ik nagellakjes bestel via Transdesign.com. Vandaag ga ik jullie uitleggen hoe deze site werkt en hoeveel voordeliger je uit bent als je hier besteld.

Wie?
Transdesign is een Amerikaanse webshop met merken als; O.P.I, Essie, Orly, China Glaze en Color Club. De webshop verkoopt deze nagellakken tegen een zacht prijsje. En het mooi is, ze verzenden ook naar Nederland. Toch is dit wel beperkt.

Small Flat Rate Box
Je kunt namelijk kiezen voor een Small Flat Rate Box, daarin passen precies 9 nagellakjes. De verzendkosten voor zo’n box zijn $18. Best prijzig, maar in verhouding met de prijs van de nagellakken ben je nog goedkoper uit dan, dat je de lakjes in de winkel koopt.

Hoe ga je te werk?
Je kiest 9 lakjes uit en gaat dan betalen. Na je gegevens achtergelaten te hebben vul je in het vakje voor ‘comments’ in: please use a small flat rate box.
Als je dit namelijk niet invult, kom je bij de ‘gewone’ betaalopties. Deze zijn vele malen hoger! Toch klik je één van de betaalopties aan. Dit maakt niet uit welke, want je krijgt nog een overzicht met de werkelijke betaling.

Zodra je verder geklikt hebt en TD je wil laten betalen met Paypal, klik je het scherm weg. Je krijg nu een mail van TD, met je bestellingsgegevens, hier staat nog het onjuiste verzendbedrag op.
Vervolgens krijg je na ongeveer een dag een betalingsverzoek van TD via Paypal, dit maal met 18 dollar aan verzendkosten. Dit betalingsverzoek kun je bevestigen door in te loggen op je Paypal account en de betaling af te ronden.

Hoelang is mijn bestelling onderweg?
Doorgaans duurt het na het betalen van je bestelling 8 dagen voordat je je bestelling in huis hebt.

Is dit veilig?
Ja, ik heb al vele malen besteld bij TD en het is elke keer prima in orde. De lakjes worden goed beschermd verpakt in het doosje. Als je klachten of vragen hebt, worden deze binnen een week beantwoordt.

Al met al, dus alleen maar lof over Transdesign. De enige kanttekening is, dat je een paypal rekening moet hebben. Maar verder is het een betrouwbare en fijne manier om aan je mooie lakjes te komen!

Prijzen:
Essie $8
China Glaze $2,99
Color Club $2,49
O.P.I $5,24
Orly $3,75

Overweeg jij om eens te bestellen bij TD? Of durf je het (nog) niet aan?

Advertenties

4 reacties (+voeg die van jou toe?)

  1. Tessa
    Aug 05, 2010 @ 10:06:46

    Super webwinkel 😀 Spaart me veel geld uit!

    Beantwoorden

  2. Trackback: Bloemige french « Laura's nageldossier
  3. Trackback: I wanna Lei Ya! « Laura's nageldossier
  4. Trackback: Extragavant « Laura's nageldossier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s